sâmbătă, 25 decembrie 2010

Craciun fericit!

Lumina Nasterii Domnului sa va calauzeasca mereu pasii spre bine si frumos! Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Multumesc din suflet celor care mi-au transmis urari cu ocazia acestei mari sarbatori!
Va pup! Sa aveti parte de zile frumoase!

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Anunt

Luni, 20 decembrie, va veni preotul sa-i impartaseasca pe copii. Nu trebuie sa manance, sa bea apa sau sa mestece guma. (Le voi da voie sa manance imediat dupa ce se impartasesc). Va rog sa le mai amintiti si altor colegi, eventual sa-i anuntati pe cei care au lipsit vineri.
Un sfarsit de saptamana placut!

miercuri, 15 decembrie 2010

La biblioteca

Astazi am desfasurat ora de optional la biblioteca scolii, unde doamna bibliotecara (careia ii multumim si pe aceasta cale) ne-a pregatit o expozitie de carte cu specificul sarbatorilor de iarna. Dupa ce doamna bibliotecara ne-a prezentat pe scurt cativa autori care au scris poezii sau povesti despre iarna si sarbatorile ei, a venit randul copiilor sa arate cat de frumos stiu sa citeasca. Unii dintre ei, fiind familiarizati cu spatiul bibliotecii, se simteau ca acasa si au incercat sa se concentreze doar asupra cititului. Au fost si cativa care, pentru ca nu prea "viziteaza" biblioteca, in loc sa asculte poeziile citite de colegii lor, explorau spatiul (lucru care, in principiu, nu e rau, doar ca trebuia facut mai de mult. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata!). In final, desi nu au apucat toti doritorii sa citesca (si imi cer scuze celor pe care, din motive intemeiate-terminarea orei- nu i-am putut lasa sa prezinte ce alesesera), am colindat-o pe doamna bibliotecara care, vizibil emotionata, ne-a servit cu bomboane. Pentru noi a fost o noua experienta din care am invatat, dar si bucuria de a realiza lucruri impreuna!      







sâmbătă, 11 decembrie 2010

Invitatie

Am deosebita placere sa va invit joi, 16 decembrie 2010, ora 17.00, la Serbarea de Craciun, pregatita pentru dumneavoastra de elevii scolii noastre. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor din Constanta.

Elevii clasei a III-a A vor prezenta un colind foarte frumos, specific sarbatorii Nasterii Domnului. Tinuta, obligatorie! (fetele: rochite-de preferat, uni; baietii: camasa, asortata cu cravata sau papion) Sunt sigura ca veti fi cei mai eleganti, ca de obicei!