joi, 30 iunie 2011

Invitatie la Campania Nationala de Donat Sange

Divizia Medicală BGS, Centrul Regional pentru Transfuzii Constanţa şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa lansează tinerilor constanteni provocarea de a contribui la salvarea de vieţi printr-un gest nobil - Donarea de SANGE.
In acest sens, va invitam sambata intre orele 07.30 - 14.00 la Policlinica CFR sa va alaturati demersului lansat de noi.
La fata locului, cei care vor dona vor beneficia de diferite surprize ce vor veni din partea organizatorilor.

Un gest nobil, un gest uman, pe care il putem face pentru semenii noastri, cunoscuti sau nu. Sa dea Dumnezeu sa nu avem vreodata nevoie de sangele altora! In numele organizatorilor, va multumesc si eu, pentru ca stiu ca veti fi acolo.

Pentru taberisti

Dragilor, ne vedem duminica, 3 iulie 2011, ora 20.30, in gara CFR, pe peronul de unde pleaca trenul spre Suceava. Sa va imbracati mai grosut, pentru ca seara si dimineata este rece si sa luati mancare si pentru dimineata si pranz. Intram la masa abia la cina (cum se obisnuieste la orice hotel, de altfel) pentru ca gazdele sa aiba timp sa pregateasca bucataria si sala de mese dupa seria care pleaca inaintea noastra.
Numai bine! Va pup!

marți, 28 iunie 2011

Festivitatea de premiere

Ati fost foarte frumosi! Si plini de premii, diplome, carti si medalii! Felicitari! Sa aveti o vacanta frumoasa! O meritati!












 
Daca mai aveti si alte poze, le puteti trimite ca sa fie vazute de toata lumea. Avem cu ce ne lauda, nu?

luni, 6 iunie 2011

5 iunie 2011

A fost o distractie pe cinste! Multumim pentru organizare doamnei Olingheru & comp., iar pentru gratar, si in acest an ii multumim unchiului lui Sorin. Au fost la inaltime si mancarea, si locul, si vremea, si marea, si mai ales copiii! Felicitari!




vineri, 3 iunie 2011

Chitaristii

Cei care ne-au prezentat astazi roadele muncii la Cercul de chitara, desfasurat sub indrumarea doamnei invatatoare Mirela Machedon, careia ii multumim pentru efortul depus. Felicitari tuturor!