vineri, 23 septembrie 2011

Evaluare initiala

Pentru ca ne aflam la sfarsitul perioadei de recapitulare, urmand ca saptamana viitoare sa dam testul de evaluare initiala (la limba si literatura romana, matematica si stiinte, dupa cum v-am spus si la sedinta), va ofer modele de teste realizate dupa modelul MECTS, dupa care vom elabora si noi evaluarile initiale de anul acesta. Vom da testul in acelasi timp cu cei din clasa a IV-a B, avand subiecte comune. Marti se va desfasura proba de limba romana, miercuri va avea loc evaluarea la matematica, iar joi, cea de la stiinte. Toate probele incep la ora 09 si dureaza 30-40 de minute.
Succes!
Modele, aici: http://www.classjump.com/p/palatulharniciei/documents/test%20initial%20matem.doc ; http://www.classjump.com/p/palatulharniciei/documents/test%20initial%20romana.doc ; http://www.classjump.com/p/palatulharniciei/documents/test%20initial%20stiinte.doc
Un sfarsit de saptamana placut!

joi, 22 septembrie 2011

Ora de lectura

Pentru ora de lectura de maine, fiecare copil va avea o carte sau revista (potrivite varstei) din care va citi, urmand sa continue lectura acasa.

joi, 8 septembrie 2011

La multi ani!

Cu ocazia Sfintei Maria urez multa sanatate si tot binele elevilor mei Anamaria, Bianca Maria, Mario, Cristina Maria, precum si tuturor parintilor si bunicilor ce isi sarbatoresc astazi onomastica! Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

In alta ordine de idei, festivitatea de deschidere a anului scolar 2011-2012 va avea loc luni, 12 septembrie, incepand cu ora 09, in curtea scolii, dupa care vom intra impreuna in clasa.
Va astept cu drag!