sâmbătă, 31 decembrie 2011

La multi ani!

Anul 2012 sa va gaseasca sanatosi, voiosi, frumosi, alaturi de cei dragi! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun si dorintele sa vi se implineasca!
La multi si fericiti ani!

luni, 26 decembrie 2011

Sarbatori fericite!

Sa aveti parte de tot ce-i mai bun si sa pastrati mereu in suflete bunatatea si gingasia copilariei!

Sarbatori fericite!

marți, 13 decembrie 2011

Copii pentru copii-carti si jucarii

In urma propunerilor venite si din partea dumneavoastra, dar si din partea ISJ Constanta si Arhiepiscopiei Tomisului, demaram proiectul "Copii pentru copii-carti si jucarii". Scoala noastra va incerca sa faca sarbatorile mai frumoase pentru elevii Scolii din Albesti. Sper ca aceste actiuni sa nu se opreasca aici, ci sa incercam sa dam din cat avem, celor care nu au deloc. Cei care pot si vor sunt rugati sa pregateasca cate un pachet in care pot include haine (in stare buna si, bineinteles, curate), incaltaminte, carti, jucarii, alimente si orice mai cred de cuviinta ca poate fi de ajutor unor copii de varsta apropiata cu ai dumneavoastra. Am rugamintea sa mentionati pe pachet varsta si sexul destinatarului, pentru a fi mai usor de distribuit.
Va multumesc anticipat pentru contributia dumneavoastra, fiind convinsa ca veti raspunde si de aceasta data cu aceeasi promptitudine ca de fiecare data. Dumnezeu sa va inmulteasca dania!
O zi buna!

marți, 6 decembrie 2011

Felicitari!

Am aflat rezultatele concursului Lumina Math. Desi subiectele au avut un grad de dificultate destul de ridicat, elevii avand timp limitat pentru rezolvarea fiecarui exercitiu, rezultatele sunt foarte bune, dovedind seriozitatea si buna pregatire a copiilor nostri. Pentru mine, Mos Nicolae a fost darnic, deci! (Dar si eu, si elevii, si parintii am fost cuminti tot anul!)
Felicitari din toata inima! Sunt mandra de voi! (Rezultatele sunt la sectiunea Rezultate concursuri)

duminică, 4 decembrie 2011

Recomandare

Astazi, la ora 09.50, pe TVR International, puteti viziona filmul "Aurel Vlaicu", care prezinta viata, framantarile si reusitele marelui aviator. (Va aduceti aminte lectia din clasa a III-a, da?). Este o prezentare foarte frumoasa si filmul chiar merita vazut. Eu vi-l recomand cu caldura!
Vizionare placuta! Maine astept parerile voastre!

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Bradutul de nota 10

Bradutul nostru de nota 10 de la Carrefour are numarul 18! Deci, votati-ne! Anuntati-va prietenii, vecinii, rudele si pe oricine mai doriti si...asteptam cat mai multe voturi! Decoratiunile sunt facute de noi si alti elevi ai scolii, asa ca sunt cele mai frumoase, nu?