marți, 30 noiembrie 2010

La multi ani!

Cu ocazia serbarii zilei onomastice, urez multa sanatate, bucurii si numai note bune elevilor mei Sorin-Andrei si Andreea, iar parintilor si bunicilor care poarta numele Sfantului Andrei le doresc sa aiba parte de tot ce-i mai bun! La multi ani! Sa traiti cu numele!

vineri, 26 noiembrie 2010

Despre vaccin

Astazi, copiii au fost vaccinati cu Imovax Polio, vaccin poliomielitic. Vaccinul a fost administrat dupa ce copiii au fost consultati de dr. Mateescu Roxana, in prezenta mea si a unora dintre parinti.
Vaccinul contine: virus poliomielitic tip 1 Mahoney (inactiv), virus poliomielitic tip 2 MEF-1 (inactiv), virus poliomielitic tip 3 Saukett (inactiv). Data expirarii : 09. 2012.
Efecte secundare posibile:
-frecvente: reactii locale: durere, roseata, induratie
-rare:
edem local ce persista 1-2 zile
marirea ganglionilor
alergii: urticarie, soc anafilactic, edem Quincke
dureri articulare sau musculare
convulsii (izolate sau asociate cu febra)
cefalee
parestezii-membre (trecatoare)
agitatie, somnolenta, iritabilitate
rash (eruptie cutanata)
Sper ca niciuna dintre aceste rectii sa nu tulbure linistea acestui sfarsit de saptamana pe care vi-l doresc linistit si frumos!

luni, 22 noiembrie 2010

Felicitari!

Am primit diplomele de la Concursul "Evaluare in educatie" si le-am inmanat astazi pe cele de la proba de Limba si literatura romana. Copiii au fost foarte bucurosi si emotionati, in special Bianca, pentru ca a primit si medalia de aur pentru locul I obtinut (100 de puncte). Ceea ce m-a bucurat foarte tare a fost faptul ca toti elevii participanti au fost aplaudati de colegii lor si toti s-au bucurat si au felicitat-o pe Bianca. De altfel, am simtit in ochii multora dorinta de a atinge si ei aceasta performanta! Ma bucur mult! Se poate! Felicitari din inima tuturor! Succes in continuare, in etapele viitoare, iar Bianca s-o tina tot asa! (La etapele viitoare sper s-o ajunga din urma si cele care au fost la "milimetru" de medalie, Andreea si Cristina, dar si alti iubitori de Limba romana! Si, slava Domnului, avem!)






vineri, 19 noiembrie 2010

La teatru

Astazi am fost la teatru. Am vizionat piesa "Califul barza", scrisa de Wilhelm Hauff, bine realizata, cu actori si costume deosebite. M-am bucurat sa vad ca toti copiii au participat la activitate, au urmarit cu atentie piesa, s-au comportat civilizat in sala de spectacol si aproape foarte bine in autobuz. (unii stiu de ce am spus aproape). Una peste alta, a fost bine, ne-am imbogatit mintea si sufletul cu lucruri frumoase si, la fel de important, am fost impreuna!  










Apropo de vaccin, nu va fi administrat mai devreme de joi (va tin la curent cu desfasurarea "ostilitatilor").
Un sfarsit de saptamana linistit!
Cristina, Bianca, Octavian, va tinem pumnii pentru concursul Arhimede!

luni, 8 noiembrie 2010

La multi ani!

Cu ocazia onomasticii urez multa sanatate, bucurii si tot ce-i mai bun elevilor mei Catalina-Mihaela, Cosmin-Mihai, Alexandru-Gabriel, Gabrian-Cristian, Dragos-Gabriel si Mihail, precum si parintilor si bunicilor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril.