marți, 13 decembrie 2011

Copii pentru copii-carti si jucarii

In urma propunerilor venite si din partea dumneavoastra, dar si din partea ISJ Constanta si Arhiepiscopiei Tomisului, demaram proiectul "Copii pentru copii-carti si jucarii". Scoala noastra va incerca sa faca sarbatorile mai frumoase pentru elevii Scolii din Albesti. Sper ca aceste actiuni sa nu se opreasca aici, ci sa incercam sa dam din cat avem, celor care nu au deloc. Cei care pot si vor sunt rugati sa pregateasca cate un pachet in care pot include haine (in stare buna si, bineinteles, curate), incaltaminte, carti, jucarii, alimente si orice mai cred de cuviinta ca poate fi de ajutor unor copii de varsta apropiata cu ai dumneavoastra. Am rugamintea sa mentionati pe pachet varsta si sexul destinatarului, pentru a fi mai usor de distribuit.
Va multumesc anticipat pentru contributia dumneavoastra, fiind convinsa ca veti raspunde si de aceasta data cu aceeasi promptitudine ca de fiecare data. Dumnezeu sa va inmulteasca dania!
O zi buna!

Un comentariu:

  1. Va multumesc pentru ca v-ati gandit si la cei de langa noi, mai putin favorizati din punct de vedere material. Ca de fiecare data, ati raspuns prompt si actiunea a fost un succes. Copiii care au primit darurile chiar aveau nevoie de ele.

    RăspundețiȘtergere