sâmbătă, 2 aprilie 2011

Utile

Luni avem inspectie la limba engleza. Din acest motiv, orarul pentru luni, 04 aprilie 2011, se modifica astfel: cursurile incep la ora 9 (nu veniti mai devreme de 08.50, pentru ca poarta va fi inchisa); religie, educatie fizica (fara echipament), limba romana, limba engleza; deci terminam la ora 13.00!
In alta ordine de idei, copiii au primit testele la matematica (sper ca deja le-ati vazut). Am descoperit doi copii care au gresit nepermis de mult la impartiri, motiv pentru care va rog sa exersati, deoarece in curand vom rezolva impartiri in care deimpartitul este cuprins intre 0 si 1 000 000.
Verificati ghiozdanul, pentru ca in ultimele zile mai multi copii au uitat acasa diverse caiete, si, daca se mai intampla, ma vad nevoita sa iau masuri. (apropo de responsabilizarea de care vorbeam la sedinta)
Pentru ora de desen de vineri, ii rog pe tatici sa pregateasca un instrument de lucru astfel: luati un ac de cusut mare, taiati urechea in partea superioara si infigeti varful intr-un dop de pluta.
Week-end placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu