vineri, 2 octombrie 2015

Ziua bunicilor

Pentru că ieri s-a sărbătorit Ziua internațională a persoanelor vârstnice, am desfășurat, ieri și azi, activități dedicate bunicilor noștri dragi, celor care, alături de părinți, ne sunt mereu alături, ajutându-ne, alintându-ne și având grijă de noi.
La ora de istorie, am prezentat arborele genealogic al familiei din care provine fiecare copil, apoi am colorat, decupat și scris frumoase felicitări pentru sărbătoriții zilei: bunicii și bunicile.
Au fost puse în valoare și însușirile, fizice și morale, ale celor pe care-i iubim atât de mult, prin completarea unor fișe, iar la finalul activităților, copiii au scris câte o diplomă de merit acordată celor mai buni bunici din lume, bunicii lor, evident.
Am aflat, totodată, că nu toți copiii se bucură de prezența bunicilor în viața lor, fie din cauza distanței la care aceștia locuiesc, fie pentru că nu se mai află printre noi, ci își veghează nepoții dintr-o lume mai bună. 
Bunicilor prezenți în casele, dar și în sufletele noastre, le spunem încă o dată ”La mulți ani!”, le dorim multă sănătate, putere și răbdare pentru a ne oferi din experiența lor plină de înțelepciune și dragoste!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu