miercuri, 10 octombrie 2012

"Capra cu trei iezi"

Ieri am vizionat piesa Capra cu trei iezi la Teatrul pentru copii şi tineret din Constanţa. A fost o punere în scena reuşită, bine realizată, astfel încât a transformat cunoscuta (şi pentru unii, banala) poveste într-un spectacol foarte frumos şi deosebit de atractiv. De asemenea, a fost pentru noi un prilej de a arăta şi a învăţa cum ne comportăm în autobuz, pe stradă şi în sala de spectacole. Astăzi am repetat şi explicat regulile pe care trebuie să le respectăm, motivând necesitatea fiecărei norme, diferenţa dintre o sală de cinema şi una de teatru, modul diferit de a ne comporta etc.
În concluzie, apreciez ca pozitivă prima noastră experienţă de acest gen (trecem cu vederea excepţiile care au fost analizate în particular) şi ne propunem să mai mergem şi altă dată la teatru, dar şi la alte obiective culturale din oraş (deocamdată).
Vă reamintesc despre întâlnirea noastră de vineri (ora 11.15, în curtea şcolii) pentru exprimarea opţiunii în legătură cu agentul de pază şi pentru semnarea acordului de parteneriat şcoală-familie.
Vineri, pt ora de matematică, avem nevoie de trusa Logi (forme geometrice).
Ca să intraţi în atmosfera frumoasă din sala de teatru, vă oferim câteva fotografii:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu