sâmbătă, 27 octombrie 2012

Ziua Şcolii

La mulţi ani, multă sănătate, răbdare şi putere pentru a reuşi să trecem peste toate încercările vieţii de şcolar! Vă mulţumim că ne sunteţi alături, că ne susţineţi şi sperăm într-o colaborare la fel de frumoasă ca şi până acum!


Sărbătoarea de ieri a fost una reuşită, copiii au lucrat foarte frumos, le-a plăcut faptul că au avut alături colegi mai mari, care le-au împărtăşit din experienţa lor şi cărora le mulţumesc din suflet pentru implicare, urându-le mult, mult succes în tot ceea ce fac!
Pentru că am ajuns la capitolul mulţumirilor, ţin să mulţumesc şi pe această cale şi doamnei diriginte, prof. Zoe Cucliciu, pentru surpriza pregătită şi pentru sprijinul acordat în pregătirea activităţii; de asemenea, calde mulţumiri adresez părinţilor care s-au implicat (ca de obicei) în organizarea evenimentului, astfel că, împreună, am reuşit să creăm o atmosferă foarte plăcută pentru copii, care s-au simtit foarte, foarte bine, mai ales că activitatea s-a încheiat cu o surpriză foarte dulce... O altă surpriză, pentru copii, a fost prezenţa echipei Bărcuţei cu poveşti, care ne-a ajutat să facem cunoscute atât activitatea noastră, cât şi urările adresate şcolii şi profesorilor ei, purtând discuţii antrenante şi amuzante. (Ne puteţi vedea duminică, la ora 10, la TV Neptun). Mulţumim, Alina, şi te mai aşteptăm, cu drag, şi la alte activităţi!
Cred că v-am convins că a fost minunat şi ne dorim să mai desfăşuram şi alte activităţi la fel de frumoase!
Toate fotografiile, aici: http://classjump.com/p/palatulharniciei/?section=galleries&g_id=22156
Fără legătura cu ziua şcolii, dar din dorinţa de a veni în întâmpinarea solicitărilor şi nedumeririi unor copii (dar mai ales ale unor părinţi),  fac câteva precizări legate de tema de week-end. La fişa pentru abecedar, sunetele se marchează cu buline umplute sau goale, la alegerea copilului. Nu aprofundăm un anumit sunet, deci nu trebuie marcat în vreun fel niciun sunet. Mă interesează doar despărţirea corectă în silabe şi marcarea tuturor sunetelor. (Am marea rugăminte să lucreze copiii, nu părinţii. Dacă cineva nu reuşeşte până luni, putem amâna verificarea, deci, nu intraţi în panică şi nu preluaţi controlul, ci lăsaţi-i pe copii să lucreze. Puteţi să-i ajutaţi, mai ales la cuvintele în care întâlnim aglomerări de consoane, prin rostirea prelungită a fiecărui sunet din silaba respectivă.)
Pentru matematică, se consideră dreapta/ stânga personajului/ persoanei, dacă se face precizarea "în dreapta/ stânga personajului/ persoanei";  dacă este vorba despre un obiect sau cerinţa se limitează la formularea "în dreapta/ în stânga" se ia în considerare dreapta/ stânga celui care rezolvă exerciţiul.
Cu speranţa clarificării lucrurilor, vă doresc spor la lucru şi un sfârşit de săptămână frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu