luni, 31 decembrie 2012

La multi ani!

Anul 2013 sa va fie cu sanatate, belsug, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! 




(Obiceiuri de Anul Nou- Picturi realizate de elevii clasei la cercul de pictura, sub indrumarea d-nului prof. Ene Bogdan, caruia ii multumim inca o data.)

marți, 25 decembrie 2012

Crăciun fericit!

Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă umple sufletul de bucurie, iubire, sănătate şi belşug! La mulţi ani!








sâmbătă, 22 decembrie 2012

Serbare de Crăciun

Spiriduşii, Zâna Iarna, fulgii de nea, îngeraşii, oamenii de zăpadă, animăluţele, Crăiasa Zăpezii şi brăduţul ne-au arătat într-o frumoasă poveste de iarnă că faptele bune pot schimba şi cele mai reci suflete, pot aduce căldură, linişte şi bucurie! Sunt convinsă că aţi simţit şi voi emoţia, iubirea, pacea şi bucuria noastră!
Copiii au fost extraordinari şi îi felicit din nou, iar părinţilor le mulţumesc încă o dată pentru implicare! A fost o serbare deosebită, în care, pe lângă frumuseţea copiilor, a costumelor şi a decorului, am simţit emoţia şi dăruirea fiecăruia dintre noi, acel "ceva" ce nu poate fi exprimat în cuvinte, dar care ne-a făcut să ne simţim ca într-o familie, în zi de sărbătoare!




Mai multe fotografii puteţi vedea aici: http://classjump.com/p/palatulharniciei/?section=galleries&g_id=22873

miercuri, 19 decembrie 2012

Anunţuri

Concertul de colinde va avea loc joi, 20 decembrie, ora 17, la Biserica Sf. Spiridon, situată în cartierul Inel II, pe strada Cutezătorilor, Nr. 14, în apropierea Şcolii Nr. 39. Se ajunge astfel: mergeţi pe Soveja şi la primul sens giratoriu după Institutul de Marină viraţi la stânga, apoi, pe prima stradă, din nou stânga. Mergeţi cam 100 m şi se vede biserica, pe stânga. (Mai multe detalii v-am scris pe mail.)
Vă aşteptăm cu drag! Darurile sunt pregătite!

duminică, 9 decembrie 2012

Parada Costumelor eco- Crăciunul Eco

Este un concurs organizat de ONG Mare Nostrum care consta în prezentarea unui costum realizat doar din materiale reciclabile. Le felicit din toată inima pe Arina şi pe Elena pentru curajul de a participa şi pentru frumoasele costume pe care le-au prezentat. Mulţumim şi doamnelor Ion şi Vasiliu pentru susţinere şi ajutor, dar şi colegei noastre, Esra, pentru că a fost alături de noi şi ne-a încurajat şi aplaudat.





vineri, 7 decembrie 2012

A sosit Moş Nicolae!

Emoţie şi entuziasm sunt cuvintele care ar putea descrie primele minute de după ora 8, din ziua de Moş Nicolae. După ce doamna învăţătoare a fost nevoită să caute destul de mult cheia de la clasă şi astfel toţi copiii aşteptau la uşă, nerăbdători să înceapă lecţiile, a sosit momentul care ne-a bucurat enorm. Când uşa s-a deschis şi copiii au pătruns în clasă, de pretutindeni se auzeau strigăte de admiraţie şi de mirare. Vă spun sincer că a fost cea mai mare manifestare a entuziasmului pe care am văzut-o vreodată. Au fost extraordinari şi m-am bucurat mult să-i văd fericiţi! Nu ştiau unde să se uite mai întâi: la brad, la fulgii de pe dulăpioare (pentru care îi mulţumim încă o dată Alexandrei), pe băncuţe, unde Moşul umpluse ghetuţele cu dulciuri sau pe peretele pe care se aflau brăduţii recompenselor care înlocuiseră copăceii cu frunzuliţe!







Am încercat să imortalizez emoţia, dar m-a cuprins şi pe mine şi fotografiile nu sunt foarte reuşite. Totuşi, vă pot ajuta să vă  faceţi o idee despre cum ne-am simţit atunci.

miercuri, 5 decembrie 2012

Vine Moş Nicolae!

Ghetuţele sunt pregătite! Dacă aţi fost cuminţi, Moşul le va umple cu bunătăţi!
Dacă nu... Totuşi, dacă în această seară, înainte de culcare, cereţi iertare şi promiteţi Sfântului Nicolae că veţi fi cuminţi măcar de acum încolo, cred că veţi fi iertaţi şi veţi mai primi o şansă!
Sper să găsiţi ghetele pline!

vineri, 30 noiembrie 2012

La mulţi ani!

Sfântul Apostol Andrei să vă ocrotescă dragii mei Andrada-Ariana, Karina-Andreea, Andreea-Yasmina, Mihai-Andrei, Sorin-Andrei şi Andreea şi să vă dăruiască numai bucurii! Urări de bine şi părinţilor şi bunicilor care îşi serbează astăzi onomastica. Toate cele bune!

marți, 27 noiembrie 2012

Flori pentru mama

Deşi nu este ziua mamei, sau pentru că ziua mamei este în fiecare zi, am pregătit pentru cele mai dragi fiinţe câte o floare în care am pus toată dragostea noastră şi...tot ce am învăţat până acum la abecedar. De fapt a fost prima dictare a copiilor, în care au scris literele, silabele şi cuvintele învăţate. S-au descurcat foarte bine (doar 4 elevi au greşit puţin), deşi erau emoţionaţi, nu pentru că era o dictare (nici nu ştiau), ci pentru că urmau să scrie cuvântul cel mai drag: mama.
Vă ofer cu drag un buchet de flori, un buchet de FB-uri şi un buchet de zâmbete ale copiilor minunaţi pe care îi aveţi.


miercuri, 21 noiembrie 2012

Materiale necesare

Pentru ora de abilităţi de săptămâna viitoare avem nevoie de rolă de hârtie igienică, hârtie creponată (avem la şcoală, nu e nevoie să mai aduceţi), foarfecă, lipici.
De asemenea, deoarece am început să învăţăm literele, vom avea nevoie de alfabetare. Le puteţi aduce chiar de mâine. Astăzi am învăţat litera A (de tipar şi de mână). Am evidenţiat faptul că folosim literele mari doar la începutul cuvintelor-nume de persoane, de animale, de ţări, de oraşe, de ape (Am exemplificat.) etc. şi la începutul propoziţiei (Primul cuvânt din propoziţie se scrie cu literă mare la început.)
Vă reamintesc faptul că, începând de săptămâna viitoare vom folosi în orele de matematică beţişoarele (deocamdată doar 10) şi trusa Logi. (Se află în dulăpioare.)

vineri, 16 noiembrie 2012

Şedinţa cu părinţii

Vă aştept marţi, 20 noiembrie, ora 17.00, în sala de clasă. Ordinea de zi este următoarea:
1. Analiza situaţiei la învăţătură şi disciplină;

2. Prezentarea modalităţilor de lucru în clasă şi recomandări pentru studiul individual;
3. Derularea parteneriatelor educaţionale – prezentarea rezultatelor şi discutarea efectelor benefice asupra formării personalităţii copiilor; importanţa participării şi a susţinerii acestora de către părinţi;
4. Diverse
Toate cele bune!

miercuri, 14 noiembrie 2012

Activităţile zilei-14 noiembrie

Pentru că vremea nu prea mai permite discuţii după ore în curtea şcolii, voi încerca să vă ţin la curent on-line cu activităţile desfăşurate la şcoală. Oricum, cred că săptămâna viitoare ne vom vedea şi la o şedinţă cu părinţii, despre care vă voi anunţa până la sfârşitul acestei săptămâni.
Săptămâna aceasta este săptămâna educaţiei globale şi clasele mici din şcoală au ales să discute despre Hrana pentru toţi. În acest sens, am vorbit şi noi astăzi despre hrana trupului şi a sufletului şi am fost foarte încântată să constat că mulţi copii au dedus imediat la ce se referă hrana sufletului. Tocmai de aceea am luat decizia de a participa, cu titlul de voluntari, în campania Săptămâna legumelor şi a fructelor donate, la care participă şi şcoala noastră. Ne putem implica ajutând persoanele aflate în dificultate-copii, bătrâni-, aducând la şcoală (fiecare după dorinţă şi putinţă) un fruct, o legumă sau alte alimente neperisabile.
În altă ordine de idei, astăzi am aflat şi eu mai multe lucruri despre bunicile copiilor (iubite în primul rând pentru că fac o ciorbă foarte bună!), am descoperit, audiind povestea Prinţesa şi bobul de mazăre, ce calităţi trebuie să aibă o prinţesă adevărată, am repetat semnele grafice învăţate (urmând ca săptămâna viitoare să începem să scriem litere), şi cifrele de la 0 la 5. Recomand insistenţa, în continuare, asupra ordonării crescător sau descrescător a unor numere date, completarea căsuţelor libere cu numerele lipsă (şi aici trebuie să observăm mai întâi dacă şirul este crescător sau descrescător) şi descompunerea unui număr în două sau trei numere.
Sper că aţi aflat povestea  (De fapt e un joc!) cu feţele triste sau vesele şi sper ca, pe zi ce trece să notez cât mai puţine feţe triste. Oricum, astăzi a fost altă atmosferă!
Săptămâna viitoare putem merge, dacă mai sunteţi amatori, din nou la teatru. Vă propun piesa Fata babei şi fata moşneagului, de Ion Creangă, la Teatrul pentru copii şi tineret (fostul Teatru de păpuşi).
Toate cele bune!

joi, 8 noiembrie 2012

La mulţi ani!

Gânduri bune şi tradiţionala urare Să trăiţi cu numele! elevilor mei din clasa I Mihaela Bianca, Amar Mihai, Matei Gabriel şi Mihai Andrei, dar şi celor din clasa a V-a: Cătălina Mihaela, Cosmin Mihai, Alexandru Gabriel, Gabrian şi Mihail!
La mulţi ani şi părinţilor şi bunicilor care poartă numele Sfinţilor Arhangheli, cu urări de sănătate, putere şi bucurii alături de cei dragi! Petrecere frumoasă!

marți, 6 noiembrie 2012

Activitate în echipă

Săptămâna trecută, copiii mi-au făcut o mare bucurie realizând o lucrare impresionantă nu atât prin conţinut (deşi, când veţi afla povestea, veţi înţelege de ce am folosit acest termen), cât mai ales prin modul în care a fost realizată. Într-una din zile (cred că luni), câţiva copii au realizat o planşă care înfăţişa un monstru (sau, oricum, un personaj înfricoşător) cu ocazia Halloween-ului. Cum nu sunt fan al acestei manifestări (eu n-o pot numi sărbătoare), le-am spus că nu îmi place deloc personajul, dar am apreciat cu căldură ideea de a face o lucrare în echipă, sugerându-le să realizeze ceva frumos. Aceasta a fost recomandarea mea: să facă ceva frumos. O recomandare destul de vagă, dar, pe de altă parte, cu posibilităţi nenumărate de realizare. După câteva zile (sau chiar a doua zi, nu-mi amintesc foarte bine), i-am văzut strânşi ciorchine în jurul unei bănci, lucrând ceva. M-a mirat faptul că, deşi aveau voie să iasă în curte în pauză, fiind o zi caldă, nu au făcut-o. Surprinderea, dar şi bucuria mea au fost şi mai mari atunci când, la sfârşitul ultimei pauze, au venit cu toţii la catedră să-mi arate lucrarea făcută în echipă: doamna învăţătoare în mărime naturală! (Au lipit mai multe coli, au desenat şi colorat şi a ieşit ceva extraordinar!)

Vă mulţumesc încă o dată că, dintre toate lucrurile frumoase pe care le puteaţi face, voi aţi ales să mă desenaţi pe mine, dar mai ales vă felicit din toată inima şi sunt mândră de voi pentru că aţi lucrat în echipă. (Apreciez şi mulţumesc doamnelor educatoare pentru efortul depus în acest sens.)  Din experienţă, ştiu că la această vârstă e destul de greu să colaborezi, să accepţi şi ideile colegilor şi să faci tu mai puţin pentru a lăsa şi un alt coleg să lucreze. BRAVO!

joi, 1 noiembrie 2012

Înainte de vacanţă...

Săptămâna aceasta a fost una plină de evenimente şi activităţi solicitante, dar care ne-au oferit prilejul de a afla noi lucruri din diverse domenii. După cum vă anunţam încă de la sfârşitul săptămânii trecute, la limba şi literatura română (citire şi scriere), săptămâna aceasta am repetat noţiunile de propoziţie, cuvânt, silabă, sunet, exersând în special despărţirea în silabe şi identificarea sunetelor din fiecare silabă. Am analizat foarte multe cuvinte, atât în clasă, cât şi acasă, lucrând frontal sau individual. Ne-am jucat folosind cartonaşe cu imagini, încercând să identificăm cât mai multe cuvinte care se pot scrie aşa cum ne arăta doamna învăţătoare la tablă sau realizând corespondenţa între imagine şi cuvântul scris folosind simbolurile cunoscute.  De asemenea, am repetat semnele grafice învăţate, punând accent pe orientarea în spaţiul de scris.
La matematică, am scris cifrele 0-4, urmând ca mâine să învăţăm şi cifra 5, astfel ca în perioada următoare să putem consolida numeraţia 0-5 crescător şi descrescător, vecinii unui număr, completarea numărului lipsă, compunerea şi descompunerea numerelor, identificarea cifrei corespunzătoare numărului de elemente dintr-o mulţime.
Începând de astăzi, au de completat, timp de o lună-noiembrie, calendarul naturii: împărţiţi o coală A4 în 30 de casete, pe care le numerotaţi de la 1 la 30, marcând şi zilele săptămânii (1, joi; 2, vineri ş.a.m.d.). Copiii trebuie să urmărească evoluţia vremii în ziua respectivă şi să deseneze sau să lipească un simbol (după modelul din manual sau din caietul special). La sfârşitul lunii, vor prezenta calendarul naturii şi vor primi un calificativ pentru munca depusă timp de o lună. Am rugămintea să lăsaţi în sarcina lor această activitate, astfel îi responsabilizaţi, îi determinaţi să observe ce se întâmplă în natură, să repete succesiunea zilelor săptămânii ş.a. Fac această precizare deoarece am mai văzut prin caiete, fişe de lucru, intervenţia (mai mult decât e cazul) a părinţilor. Îmi dau seama când scrie copilul şi când scrie părintele şi mă văd pusă în faţa unei dileme: să corectez lucrarea mamei sau a altui adult sau nu?
În această perioadă, apreciaz o îmbunătăţire în ceea ce priveşte comportamentul elevilor (în ziua în care am mers la teatru s-au purtat foarte bine, în sală erau copii de la mai multe şcoli, de aceeaşi vârstă cu ei şi mi s-a părut că au fost cei mai cuminţi), dar mai lucrăm, în unele cazuri, la felul cum trebuie să răspundem la întrebarea adresată de doamna învăţătoare întregii clase şi la a ne concentra exclusiv la explicaţiile doamnei învăţătoare. Avem o problemă mai ales în ziua de joi şi pun această agitaţie a lor pe seama oboselii şi a activităţii intense pe care o desfăşurăm în această zi.
Mâine vor primi şi carnetele de note, în care vor găsi primele calificative, fiecare după cât s-a străduit. Astăzi au fost foarte emoţionaţi când le pregăteam carnetele şi se strânseseră toţi, în pauză, lângă catedră, încercând fiecare să ghicească care e carnetul lui. Au fost foarte simpatici şi mi-am dat seama ce important este pentru ei un gest care, pentru noi, pare, probabil, total lipsit de importanţă: primirea carnetelor. Eu le-am pus şi copertele şi am rugămintea să-i învăţaţi să aibă grijă de el. Carnetul de note trebuie să fie în fiecare zi în ghiozdan, într-un loc special, unde nu are contact cu pacheţelul cu mâncare şi, mai ales, cu sticla cu apă.
Tot mâine vor primi şi câte o fişă pentru matematică şi pentru abecedar pe care o au de lucrat pentru după vacanţă. Am rugămintea ca toate fişele, lucrările cu care vin copiii acasă (mi se pare normal să fie văzute de dumneavoastră, să discutaţi împreună ce a făcut bine şi ce a greşit, de ce a greşit etc) să ajungă din nou la mine, semnate de unul dintre părinţi, pentru a alcătui portofoliul elevului pe care îl puteţi studia la şedinţele cu părinţii (pentru a observa evoluţia copilului). Acest portofoliu reflectă activitatea fiecărui copil, este, aşa cum le place lor să spună, oglinda lor în ceea ce priveşte activitatea şcolară.
Vă doresc o vacanţă plăcută, odihnitoare şi plină de soare!

duminică, 28 octombrie 2012

Felicitari!

Felicitări, copii! Vă urmăresc la televizor şi vă admir! Aţi fost grozavi! Sunt mândră de voi!

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Ziua Şcolii

La mulţi ani, multă sănătate, răbdare şi putere pentru a reuşi să trecem peste toate încercările vieţii de şcolar! Vă mulţumim că ne sunteţi alături, că ne susţineţi şi sperăm într-o colaborare la fel de frumoasă ca şi până acum!


Sărbătoarea de ieri a fost una reuşită, copiii au lucrat foarte frumos, le-a plăcut faptul că au avut alături colegi mai mari, care le-au împărtăşit din experienţa lor şi cărora le mulţumesc din suflet pentru implicare, urându-le mult, mult succes în tot ceea ce fac!
Pentru că am ajuns la capitolul mulţumirilor, ţin să mulţumesc şi pe această cale şi doamnei diriginte, prof. Zoe Cucliciu, pentru surpriza pregătită şi pentru sprijinul acordat în pregătirea activităţii; de asemenea, calde mulţumiri adresez părinţilor care s-au implicat (ca de obicei) în organizarea evenimentului, astfel că, împreună, am reuşit să creăm o atmosferă foarte plăcută pentru copii, care s-au simtit foarte, foarte bine, mai ales că activitatea s-a încheiat cu o surpriză foarte dulce... O altă surpriză, pentru copii, a fost prezenţa echipei Bărcuţei cu poveşti, care ne-a ajutat să facem cunoscute atât activitatea noastră, cât şi urările adresate şcolii şi profesorilor ei, purtând discuţii antrenante şi amuzante. (Ne puteţi vedea duminică, la ora 10, la TV Neptun). Mulţumim, Alina, şi te mai aşteptăm, cu drag, şi la alte activităţi!
Cred că v-am convins că a fost minunat şi ne dorim să mai desfăşuram şi alte activităţi la fel de frumoase!
Toate fotografiile, aici: http://classjump.com/p/palatulharniciei/?section=galleries&g_id=22156
Fără legătura cu ziua şcolii, dar din dorinţa de a veni în întâmpinarea solicitărilor şi nedumeririi unor copii (dar mai ales ale unor părinţi),  fac câteva precizări legate de tema de week-end. La fişa pentru abecedar, sunetele se marchează cu buline umplute sau goale, la alegerea copilului. Nu aprofundăm un anumit sunet, deci nu trebuie marcat în vreun fel niciun sunet. Mă interesează doar despărţirea corectă în silabe şi marcarea tuturor sunetelor. (Am marea rugăminte să lucreze copiii, nu părinţii. Dacă cineva nu reuşeşte până luni, putem amâna verificarea, deci, nu intraţi în panică şi nu preluaţi controlul, ci lăsaţi-i pe copii să lucreze. Puteţi să-i ajutaţi, mai ales la cuvintele în care întâlnim aglomerări de consoane, prin rostirea prelungită a fiecărui sunet din silaba respectivă.)
Pentru matematică, se consideră dreapta/ stânga personajului/ persoanei, dacă se face precizarea "în dreapta/ stânga personajului/ persoanei";  dacă este vorba despre un obiect sau cerinţa se limitează la formularea "în dreapta/ în stânga" se ia în considerare dreapta/ stânga celui care rezolvă exerciţiul.
Cu speranţa clarificării lucrurilor, vă doresc spor la lucru şi un sfârşit de săptămână frumos!

joi, 18 octombrie 2012

Diverse

Astăzi nu am reuşit să vorbim pentru că la ora 12 eram efectiv epuizată, în curte era mai multă lume ca de obicei (sau cel puţin aşa mi s-a părut mie, poate din cauza oboselii), deci şi mai mult zgomot şi nu mă simţeam în stare să vorbesc suficient de tare ca să fiu auzită şi înţeleasă. Am încercat, şi am şi reuşit, în mare parte, să scriem singuri în caiete data, titlul şi primul rând cu alineat, dar această reuşită ne-a epuizat, şi pe mine, şi pe ei. Încă mai sunt copii care nu se orientează foarte bine în spaţiul caietului (spaţiu, supraspaţiu, subspaţiu) şi a fost nevoie să explicăm, să numărăm şi să scriem de mai multe ori. Oricum, primul pas a fost făcut şi, exersând, vom reuşi din ce în ce mai bine. Îmi cer deci scuze pentru lipsa mea de disponibilitate de astăzi şi vă comunic câteva aspecte legate de zilele următoare.
-culegerile de matematică sunt la şcoală, pentru că nu mai au ce să lucreze acasă până marţi, când vom avea prima probă de evaluare mai serioasă, cu calificativ în catalog şi în carnete.
Mâine vom lucra cele câteva exerciţii care au mai rămas şi pe care am preferat să le explicăm în clasă, iar pentru marţi vor avea de completat o fişă (pe care o vor primi mâine) şi care va pregăti oarecum testul de marţi. Evaluarea va consta în completarea unei fişe care se refără la capitolul Orientare spaţială. Mulţimi. Forme geometrice. Vor avea de desenat anumite obiecte în stânga/dreapta/sus/jos faţă de alt obiect, personaj, etc, de identificat formele geometrice dintr-un desen, de identificat elementele unei mulţimi etc. Eu le voi spune maine să ia acasă culegerile, pentru a-şi aminti tipurile de exerciţii pe care le-am lucrat. Ieri am lucrat testul din culegere şi aproape toţi s-au descurcat foarte bine, ceea ce m-a bucurat tare mult! Vă rog să nu-i speriaţi cu faptul că marţi vom avea evaluare, nu vreau să aibă emoţii şi să nu se poată concentra. Încurajaţi-i, subliniindu-le reuşitele şi faptul că, dacă sunt atenţi, testul e ca şi rezolvat.
Pentru ora de opţional de mâine au de povestit textul pe care l-am citit data trecută şi puteţi audia, împreună, povestea de pe CD. Chiar am rugămintea să păstraţi CD-urile acasă, iar copiii să aducă la şcoală doar cartea, care va rămâne la dulap.
Cei care au revista Gazeta Matematică Junior şi au lucrat (chiar pe revistă, e cel mai simplu, acolo unde nu este spaţiu, lucraţi pe un caiet special pentru lucru suplimentar) pot aduce revista maine sau luni pentru a verifica exerciţiile şi a trimite lista rezolvitorilor. Numele acestora vor apărea în numărul viitor al revistei. Succes!
Poate săptămâna viitoare putem să avem o întâlnire de "lucru! (eventual într-o oră de educaţie fizică). Voi transmite pe mail cam ce avem de făcut şi în limita timpului dumneavoastră liber poate găsim câţiva voluntari.
Toate ce bune!

marți, 16 octombrie 2012

Semne grafice

Pentru exersare, postez denumirea semnelor grafice învăţate, aşa cum le folosim la şcoală. Pentru a le cunoaşte, copiii trebuie să rostească numele semnului scris de cât mai multe ori în timpul scrierii.

miercuri, 10 octombrie 2012

"Capra cu trei iezi"

Ieri am vizionat piesa Capra cu trei iezi la Teatrul pentru copii şi tineret din Constanţa. A fost o punere în scena reuşită, bine realizată, astfel încât a transformat cunoscuta (şi pentru unii, banala) poveste într-un spectacol foarte frumos şi deosebit de atractiv. De asemenea, a fost pentru noi un prilej de a arăta şi a învăţa cum ne comportăm în autobuz, pe stradă şi în sala de spectacole. Astăzi am repetat şi explicat regulile pe care trebuie să le respectăm, motivând necesitatea fiecărei norme, diferenţa dintre o sală de cinema şi una de teatru, modul diferit de a ne comporta etc.
În concluzie, apreciez ca pozitivă prima noastră experienţă de acest gen (trecem cu vederea excepţiile care au fost analizate în particular) şi ne propunem să mai mergem şi altă dată la teatru, dar şi la alte obiective culturale din oraş (deocamdată).
Vă reamintesc despre întâlnirea noastră de vineri (ora 11.15, în curtea şcolii) pentru exprimarea opţiunii în legătură cu agentul de pază şi pentru semnarea acordului de parteneriat şcoală-familie.
Vineri, pt ora de matematică, avem nevoie de trusa Logi (forme geometrice).
Ca să intraţi în atmosfera frumoasă din sala de teatru, vă oferim câteva fotografii: